Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Update: PSD-iștii brăileni în stare de șoc. Simionescu: «O să vedem ce va urma»

* asta a declarat ”la cald” președintele executiv al PSD Brăila, fostul primar Aurel Simionescu * președintele PSD Brăila, senatorul Ion Rotaru, a precizat că nu a participat la vot și că nu face niciun comentariu despre moțiune pentru că a fost la o înmormântare

 

Update ora 16:00: Președintele executiv al PSD Brăila, fostul primar Aurel Simionescu, a precizat că românii au asistat la un exercițiu democratic: votul în Parlament. Cât despre rezultat, liderul social-democrat susține că trebuie luat ca atare, pur și simplu. Problema din punctul său de vedere, dar și a deputatului Nicu Niță, a fost faptul că au existat trădători în rândurile PSD. ”O să vedem ce va urma”, a declarat Simionescu despre viitorul Guvern, arătându-se destul de sceptic.

În ceea ce-l privește pe senatorul Ion Rotaru, acesta ne-a răspuns la telefon, însă nu a dorit să comenteze în vreun fel rezultatul votului la moțiunea de cenzură. Rotaru a afirmat că este la o înmormântare și că nu a participat la vot.

 

Știrea inițială: PSD-iștii brăileni în stare de șoc. Rotaru nu răspunde la telefon

PSD-iștii brăileni sunt în stare de șoc după adoptarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Viorica Dăncilă. Redactorii ”Obiectiv - Vocea Brăilei” au încercat să ia reacții ”la cald” de la liderul organizației județene a PSD, senatorul Ion Rotaru, însă acesta nu a răspuns la telefon.

Precizăm că deputatul Florin Mircea deja a scris pe rețelele de socializare că se simte dezamăgit. ”România a ajuns pe mâna a 6 partide.... Jaleeeee!”, a postat acesta la scurt timp după adoptarea moțiunii.

Vom reveni.
Categorie articol: 

Comentarii