Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PSD-iştii le «fac cu ochiul» celor care au demisionat din Pro România

• organizaţia judeţeană a PSD Brăila a transmis, recent, că intenţionează să “coaguleze” stânga în judeţul nostru pentru următoarele alegeri • prin intermediul unui comunicat semnat de preşedintele social-democraţilor brăileni, senatorul Ion Rotaru, li se transmite invitaţia celor care au activat în Pro România, să facă adeziune la PSD

 

După ce liberalii brăileni au lansat o propunere de colaborare pe plan local către foştii membri Pro România Brăila, strategia a fost adoptată şi de către social-democraţi. Mai exact, PSD Brăila a emis, recent, un comunicat de presă prin care a anunţat că îşi doreşte coagularea forţelor de stânga la Brăila, pentru viitoarele Alegeri Locale şi Parlamentare. Potrivit documentului semnat de preşedintele social-democraţilor brăileni, senatorul Ion Rotaru, membrii şi simpatizanţii Pro România, care au decis să îşi schimbe traiectoria politică, pot oricând să vină cu o adeziune la PSD.

“Biroul organizaţiei judeţene PSD Brăila, întrunit în ziua de 14 decembrie 2019, a analizat situaţia creată pe scena politică brăileană, în mod deosebit anunţul privind demisia în bloc a membrilor Pro România Brăila. În cadrul discuţiilor s-a evidenţiat necesitatea coagulării eforturilor tuturor forţelor politice de stânga în vederea câştigării alegerilor locale şi parlamentare din anul 2020. În acest context, Biroul Organizaţiei Judeţene PSD a hotărât să adreseze invitaţia către cei care au activat în cadrul Pro România, membri şi simpatizanţi, către toţi brăilenii care împărtăşesc valorile social democrate, de a adera la organizaţia PSD pentru ca împreună să îndeplinim proiectele sociale, economice şi politice ale judeţului Brăila”, se arată în documentul semnat Rotaru, preşedintele PSD Brăila.

Reamintim că, după ce europarlamentarul brăilean, Mihai Tudose, a luat decizia de a demisiona din Pro România, pe fondul neînţelegerilor cu Victor Ponta, mişcarea a fost repetată, la câteva zile şi de organizaţia din Brăila, în bloc, în frunte cu deputatul Emilia Meiroşu. Aceasta a anunţat că a luat decizia de a rupe legăturile cu Victor Ponta, care s-a transformat într-un “Liviu Dragnea 2”.
Categorie articol: 

Comentarii