Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PSD-iştii brăileni mai vor un reprezentant în Guvern

• asta a declarat, vineri, şeful PSD Brăila, Ion Rotaru, încântat de numirea recentă a lui Mihai Tudose ca ministru al Economiei, dar şi a lui Adrian Rândunică, secretar de stat la Ministerul Muncii • de asemenea, Rotaru a ţinut să se laude şi cu intrarea în PSD Brăila a primarului de la Romanu, Steluţa Ioniţă

 

Preşedintele interimar al PSD Brăila, Ion Rotaru, s-a lăudat, vineri, cu faptul că organizaţia pe care o conduce are deja doi reprezentanţi în cadrul Guvernului Sorin Grindeanu. Acesta a ţinut să salute revenirea lui Mihai Tudose la conducerea Ministerului Economiei, dar şi numirea recentă a lui Adrian Rândunică ca secretar de stat la Ministerul Muncii. În aceeaşi ordine de idei, Rotaru a precizat că PSD Brăila ar mai putea avea în curând încă un reprezentant la nivelul Guvernului, însă nu a dorit să dea mai multe detalii.

“După cum ştiţi, organizaţia noastră este, de săptămâna  trecută, reprezentată la nivel guvernamental de domnul ministru Mihai Tudose. Este o bucurie şi o satisfacţie a noastră. Desigur şi cu domnul Adrian Rândunică, secretar de stat la Ministerul Muncii. Sperăm să avem o altă nominalizare. Nu vă pot spune deocamdată despre ce este vorba, dar avem în atenţie acest obiectiv”, a declarat Rotaru.

Cu aceeaşi ocazie, liderul pesedist a mai anunţat că ar putea urma câteva schimbări şi la nivelul şefilor organizaţiilor PSD Brăila din judeţ, însă, cu precizarea că deocamdată nu s-a luat nicio decizie concretă în cadrul Biroului Politic. De asemenea, Rotaru nu a uitat să amintească decizia recentă a primarului comunei Romanu, Steluţa Ioniţă, de a intra în tabăra social-democraţilor, deşi a câştigat alegerile locale din iunie 2016 candidând ca independent. 

Noi am avut aseară (joi seară) o întâlnire cu activul, am discutat şi cu consilierii municipali şi judeţeni  şi am abordat în primul rând problematica bugetului, priorităţile pe care le are administraţia locală, în speţă Primăria şi Consiliul Judeţean. Care vor fi obiectivele pe zona de investiţii ce vor fi susţinute de consilieri şi promovate. Având în vedere întârzierea destul de mare şi nemotivată a aprobării bugetului naţional, sperăm să punem în practică cât mai repede o serie întreagă de obiective de investiţii şi de măsuri pe care urmează să le ia administraţia locală. Pentru a demara cât se poate de repede licitaţiile şi tot ceea ce înseamnă proceduri”, a mai adăugat preşedintele PSD Brăila la capitolul planuri de viitor ale organizaţiei.
Categorie articol: 

Comentarii