Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PSD chiar a ajutat-o pe Kovesi să devină procuror şef european

La nici 2 minute după anunţarea veştii că Laura Codruţa Kovesi va fi, practic, viitorul procuror şef european, Şică Mandolină (aka Ludovic Orban) a ieşit în spaţiul public ca să spună că datorită PNL şi preşedintelui Iohannis a ajuns d-na LCK să obţină această funcţie. Că europarlamentarii PNL au făcut lobby pentru Kovesi, că Iohannis a intervenit cu folos, că... că... şi că.

După vreo 30 de minute, au sărit şi cei de la USR să revendice izbânda Laurei Codruţa Kovesi. Că şi ei s-au luptat pentru Kovesi, că au zis de bine la Bruxelles, că... că... şi că.

Mandolină şi tu Barna, terminaţi, mă, cu prostiile. Singurii care chiar au ajutat-o pe Laura Codruţa Kovesi să ajungă procuror şef european (mai are de îndeplinit o simplă formalitate) au fost cei din PSD.

Păi, să gândim logic! Când europenii au văzut că imbecilii din PSD (şi mă refer acum la Liviu Dragnea, Florin Iordache, Şerban Nicolae etc) o demit fără motiv pe Kovesi, că îi fac dosar penal, că o plasează sub control judiciar şi, în general, îi pun piedici din orice poziţie, cu siguranţă şi-au zis că e ceva de capul acestei femei.

Vorba aia, mai rar se întămplă ca o gaşcă de indivizi suspectaţi de acte de corupţie să sară cu atâta îneverşunare pe un procuror general. Şi-atunci, când europenii au văzut că d-na Kovesi este hăituită şi îmbrâncită de alde Iordache & co. au spus că e cazul să îi dea OK la angajare.

Nu zic că d-na Kovesi nu are meritele ei personale în această izbândă, dar cred că prigoana declanşată de PSD împotriva sa a contribuit decisiv la promovarea în funcţia de procuror şef european. (Florin CIORDACHE)
Categorie articol: 

Comentarii