Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PSD cere primarului bilantul la 1.000 de zile

Un bilant al activitatii actualei guvernari locale, la 1.000 de zile de la preluarea puterii, solicita liderii PSD Braila de la primarul municipiului, Constantin Cibu. Ei ii reproseaza faptul ca, pina acum, Cibu nu a catadicsit sa prezinte un raport de activitate si considera ca macar dupa trei ani de mandat ar putea face acest lucru. Cum are senzatia ca edilul-sef nu pare dispus sa dea socoteala, macar in acest mod, indirect, asupra a ceea ce a facut in ultimii trei ani, conducerea organizatiei PSD ii pregateste o analiza proprie asupra a ceea ce s-a facut in municipiu, dar mai ales asupra a ceea ce nu s-a facut. Oricum, senatorul PSD Aurel Simionescu este de parere ca este vizibil cu ochiul liber faptul ca de promisiunile electorale ale lui Cibu & Daniela Vasioiu s-a ales praful si pulberea.
"Vom prezenta punctul de vedere asupra activitatii desfasurate de puterea locala, in legatura cu cele 1.000 de zile care se scurg de la momentul in care actualul primar si actualul Consiliu Local au fost investite in functie. Vom lansa si un concurs de fotografii, asa cum l-am avut si pe cel de anul trecut, ca sa vedem daca locurile surprinse anul trecut intr-o stare de mizerie sau degradare crunta s-au schimbat in vreun fel pina acum, vom lansa si o formula epistolara, prin care vrem sa aflam punctele de vedere ale cetatenilor si ne gindim la o forma de promovare a actiunii noastre inclusiv in media", a declarat Simionescu.
Precizam ca, la ultima sedinta CLM, la solicitarea unui consilier PSD in legatura cu prezentarea publica a unui raport de activitate, asa cum prevede legea, primarul Cibu s-a aratat dispus sa faca acest lucru, asa cum s-a mai aratat si in alti ani - dar fara ca aceasta disponibilitate sa se concretizeze, pina acum, intr-un document oficial.
Categorie articol: 

Comentarii