Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

PSD Brăila şi-a votat prezidenţiabilul

PSD Brăila şi-a arătat susţinerea pentru Victor Ponta la prezidenţiale. Participanţii la Conferinţa Judeţeană au votat în unanimitate candidatura liderului social democrat Victor Ponta la preşedinţia României, la alegerile care vor avea loc în luna noiembrie a acestui an.
Evenimentul politic a avut loc vineri, la Casa Tineretului, în prezenţa a sute de simpatizanţi şi membri ai formaţiunii de stânga din municipiu şi judeţ , aceştia votând pentru desemnarea lui Victor Ponta drept candidat al PSD pentru funcţia de şef al statului. Social democraţii au participat apoi la Congresul Extraordinar al PSD, într-un sistem de videoconferinţă, alături de membri ai acestui partid din toate organizaţiile judeţene din ţară. Mai trebuie spus, de asemenea, că la şedinţă au fost prezenţi, pe lângă conducerea partidului, şi parlamentarii PSD, dar şi deputatul UNPR Dorin Petrea şi senatorul PC, Mihai Dănuţ. Rând pe rând aceştia au luat cuvântul în faţa delegaţilor şi, cu un discurs mai mult sau mai puţin mobilizator, şi-au exprimat convingerea că Ponta este cel mai potrivit candidat pentru fotoliul de preşedinte.
Dacă prim-vicepreşedintele PSD Brăila, Aurel Simionescu, a vorbit despre profilul ideal al candidatului prezidenţial şi despre obiectivul organizaţiei judeţene de a obţine peste 55% din voturi la viitorul scrutin electoral, conservatorii au avut un limbaj ceva mai plastic şi uşor emoţional."Sper din toată inima ca Partidul Conservator, care este un partid mic, să fie ca o bujie care să pornească şi să ducă spre o bună funcţionare a unui motor care înseamnă PSD la nivel naţional. Îmi doresc ca, la Braila, să avem un procent extraordinar de bun şi să lansăm cu toţii într-un singur glas, sloganul , a susţinut senatorul PC, Mihai Dănuţ.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii