Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prunea a depus memoriu impotriva lui Becali

Oficialul FRF Florin Prunea a depus un memoriu impotriva lui Gigi Becali, dupa ce ar fi fost facut "hot" de acesta, iar finantatorul stelist a amenintat ca, daca va fi chemat la Comisia de Disciplina, ii va da "doua picioare" presedintelui primei instante de judecata din cadrul FRF, Daniel Cernat.
Directorul Departamentului Relatii Internationale al FRF, Florin Prunea, i-a solicitat secretarului general Adalbert Kassai sa sesizeze Comisia de Disciplina in cazul declaratiilor finantatorului FC Steaua, Gigi Becali, care l-ar fi catalogat drept "hot" inaintea partidei cu FC Vaslui, din etapa I.
"Prunea a facut o sesizare catre secretarul general al FRF, iar acesta a trimis-o mai departe la Comisia de Disciplina. Cica l-ar fi facut hot pe Prunea inaintea meciului cu FC Vaslui. S-a dat un nou termen, dar probabil ca acesta va fi peste doua saptamini, pentru ca saptamina viitoare Steaua joaca cu Galatasaray Istanbul in Liga Campionilor", a declarat, miercuri, avocatul Stelei, Catalin Ciubota.
Finantatorul stelist Gigi Becali a negat ca l-ar fi facut "hot" pe Prunea, dar ameninta ca, in cazul in care va fi convocat la comisie, ii va da doua picioare si doua palme "papagalului" si "mascariciului" Daniel Cernat. "N-am spus ca Prunea e hot. Nici nu ma duc la comisie, iar daca ma duc, ma duc sa-i dau doua picioare lui Cernat (n.r. - presedintele Comisiei de Disciplina, Daniel Cernat) si nu pentru ca e seful comisiei, ci pentru jignirile aduse, ii dau doua picioare unei jigodii care m-a jignit. De ce nu-l schimba Mircea Sandu, de ce il mai lasa? Cum sa ma judece unul care m-a jignit, cum sa ma judece papagalul ala? Ii dau doua picioare si doua palme la mascarici si cu asta basta! Pentru ca m-a jignit, e o chestie personala. Nu-l schimba Mircea Sandu pentru ca vrea sa demonstreze cit de puternic e el. O sa vedem. Se string semnaturi pentru convocarea Adunarii Generale, nu pentru demitere, ci pentru a aduce la cunostinta ca influenteaza comisiile", a spus Becali.
Totusi, Gigi Becali l-a acuzat pe Florin Prunea ca incearca sa-i influenteze pe arbitri cind este observator. "E posibil ca Prunea inca sa mai faca din astea, cum facea anul trecut: “Vezi ca arbitrezi pe Dinamo, e domnul Borcea linga mine, ai inteles? Sa aplici legea!”. Ca generalul Nitu pe vremuri. Adica: “Mi-e prieten Borcea, ai grija ce faci!”. Intrebati-l pe Mititelu despre Prunea, ce i-a zis Prunea cind a jucat el cu CFR. Oricum, nu mai pot influenta arbitrii meciurile chiar asa, nu mai iau... (n.r. - face semnul de bancnota). Le e frica, nu poti sa le dai. Bine, de aia vechi, mi-e frica, pentru ca fac parte din malaxor. Lupul isi schimba parul, dar naravul ba. Acum sint multi arbitrii tineri, a avut idee buna Lupescu", a comentat el.
Dupa ce a fost atacat de Becali in urma deciziei Comisiei de Disciplina a FRF in cazul valiza, un defavorabila echipei Steaua, Daniel Cernat l-a "sfatuit" pe finantatorul stelist "sa nu dea dovada in continuare de creier de maimuta in corp de miliardar".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii