Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Provocare de Ziua Internaţională a Dunării!

• Asociaţia “Creionăm viitorul” din Brăila face un apel la implicare şi invită toţi brăilenii să participe până pe 29 iunie la acţiuni de igienizare a malurilor Dunării • cei care vor face astfel un cadou bătrânului fluviu pot primi la rândul lor premii, în cadrul campaniei fiind organizată o tombolă surpriză

 

Pe 29 iunie, Brăila sărbătoreşte, alături de alte oraşe din ţară, Ziua Internaţională a Dunării. Şi pentru că ziua marelui fluviu ar trebui să fie în fiecare zi, Grupul de Iniţiativă Locală “Creionăm viitorul” din Brăila vă îndeamnă la implicare pentru o Dunăre cu apele curate, chiar de astăzi, vineri, 26 iunie, în cadrul campaniei “Ape fără deşeuri igienico-sanitare”. Până pe 29 iunie, în fiecare zi, în cadrul plimbărilor zilnice alături de cei dragi, puteţi contribui şi voi la o Dunăre mai curată igienizând malurile bătrânului fluviu. Cei care se vor implica activ în astfel de acţiuni pot câştiga premii surpriză, în cadrul unei tombole pregătite de organizatori.

“Dacă voi faceţi Dunării un cadou, vă oferim şi noi o oportunitate. Am pregătit o tombolă cu produse igienico-sanitare zero-waste pentru toţi cei cărora le pasă de mediu şi îşi doresc ape curate. Nu este un premiu, nu vrem să recompensăm o faptă firească precum grija faţă de natură, ci vrem să vă oferim şansa de a testa alternativele şi a diminua plasticul din baia voastră”, transmit organizatorii.

Pentru a participa la eveniment, tot ce trebuie să faceţi este să alegeţi până pe 29 iunie orice loc de pe malul Dunării din judeţul Braila ca să contribuiţi la transformarea lui într-o zonă mai curată. Apoi, vă “înarmaţi” cu mănuşi şi saci de gunoi, vă puneţi pe treabă şi imortalizaţi momentul într-o fotografie sau chiar video pe care îl trimiteţi  pe adresa asociatiacreionamviitorul@gmail.com. Fotografiile vor fi postate ulterior pe pagina de Facebook “Creionăm viitorul”. De asemenea, în mailul pe care îl veţi trimite puteţi să le povestiţi organizatorilor despre activitatea voastră, astfel încât să îi inspiraţi şi pe ceilalţi. După 29 iunie vor fi anunţaţi câştigătorii tombolei pe pagina de Facebook Creionam Viitorul şi a evenimentului

Ziua Dunării la Brăila #impreunadeziuaDunarii.

“În 2019, pe parcursul acţiunilor de igienizare a malurilor Dunării, am strâns peste 200 de saci de deşeuri menajere. Imaginaţi-vă că, respectând regulile de distanţare socială, separaţi, dar împreună, putem face acelaşi lucru şi acum. Şi pentru că «Sharing is caring», ne bucurăm dacă daţi vestea mai departe”, mai transmis organizatorii campaniei.

Proiectul „Ape fără deşeuri igienico-sanitare” este implementat de către Grupul de Iniţiativă Locală “Creionăm Viitorul” prin programul de granturi „Cu apele curate”.

Mai multe detalii despre campanie găsiţi pe pagina de Facebook a evenimentului Ziua Dunării la Brăila #impreunadeziuaDunarii.

 

 

 
Categorie articol: 

Comentarii