Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Protest tăcut în fața sediului PSD Brăila, pe modelul celui din Sibiu

* un grup de protestatari s-a adunat în această dimineață în fața sediului PSD Brăila de pe Bulevardul A.I. Cuza * aceștia au postat ulterior o serie de fotografii pe rețelele de socializare

 

Modelul adoptat de protestatarii sibieni care de săptămâni bune se adună în fața sediului PSD de acolo, unde își transmit nemulțumirile față de clasa politică doar prin mesaje scrise și simboluri, pare să prindă contur și la Brăila. Un grup format din câteva zeci de persoane a protestat, sâmbătă dimineață, în fața sediului PSD Brăila, afișând mesajul deja celebru ”Toți pentru Justiție!”.

 

Ulterior, o parte dintre aceștia au postat fotografii pe Facebook, unde au precizat de asemenea că au mărșăluit prin oraș cu același mesaj. Mai mult, în timpul marșului protestatarii s-au întâlnit cu fostul primar Aurel Simionescu, care a stat de vorbă cu ei, după cum dovedesc aceștia prin fotografii.

 

”Întâlnire, astăzi, în timpul marșului nostru, cu fostul primar Simionescu! În mod neașteptat, ne-a urat succes! Mulțumim, vom avea!”, a scris unul dintre protestatari pe rețelele de socializare.

 
Categorie articol: 

Comentarii