Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Protest fata de violentele din Fisia Gaza linga resedinta din Chicago a lui Barack Obama

Circa 30 de protestatari au marsaluit simbata in cartierul South Side din orasul Chicago, in apropiere de locuinta presedintelui american ales Barack Obama, arborind drapele palestiniene si scandind sloganuri pacifiste, relateaza Chicago Tribune, in editia electronica.
Manifestantii au defilat prin fata barajelor formate de politisti in apropiere de locuinta lui Obama, acuzind Statele Unite ca au fabricat bombele si avioanele utilizate de armata israeliana. "Nu vom tacea, nu ne vom linisti. Nu mai vrem crime in masa in numele nostru", au scandat acestia.
De la inceputul ostilitatilor, mai multe manifestatii similare au fost organizate in Occident, una de amploare fiind organizata vineri la Chicago, unde mii de persoane au protestat in fata consulatului israelian.
"Nu este vorba de a-i transmite un mesaj lui Barack Obama. Este vorba despre a transmite un mesaj poporului american, care le spune sa nu fie indiferenti fata de ce se intimpla in Fisia Gaza", a declarat un manifestant.
"Oamenii trebuie sa deschida ochii. Barack Obama (...) a adoptat o pozitie foarte puternic proisraeliana", a declarat un alt manifestant.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii