Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE/VIDEO: Rotaru ar fi fost ales pentru funcția de președinte al PSD Brăila. Protest anti-Dragnea la conferința PSD

SURSE: Ion Rotaru ar fi fost ales președinte PSD Brăila

 

Se pare că social-democratul Ion Rotaru ar fi fost ales președinte al Organizației Județene PSD. Informația nu este confirmată oficial, deocamdată. Rotaru a asigurat interimatul funcției, după demisia din partid a lui Mihai Tudose.

Afară, protestul continuă. Un tânăr s-a apropiat de ușa de acces în clădire, strigând „Cretinilor!”, dar a fost îndepărtat repede de către doi jandarmi. Alți protestatari s-au adunat în fața unei alte intrări în local, acolo unde sunt parcate mașinile membrilor PSD. Un incident asemănător s-ar fi produs și în sala în care are loc evenimentul, potrivit unor mesaje primite de la cititori. De asemenea, membrii PSD și-au luat măsuri de siguranță: în incintă ar exista angajați ai unei firme de pază și protecție, iar în exterior sunt mai multe echipaje de jandarmi, poliție și poliție locală.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ: Câteva zeci de brăileni, protestatari anti-Dragnea, s-au adunat în această dimineață în fața fostului Club Progresul, unde se desfășoară ședința în care pesediștii brăileni își aleg noul președinte de filială. Oamenii au venit în speranța că îi vor putea spune în față liderului PSD, Liviu Dragnea, ceea ce cred despre el și despre felul cum conduce țara. Planurile le-au fost încurcate, însă, de lipsa lui Dragnea care, după cum se știe, acuză probleme de sănătate și și-a anulat vizita la Brăila. Chiar și așa, protestatarii au scandat diverse lozinci, au fluturat cătușe pentru a arăta cât mai concret cât de mult își doresc ca Dragnea să ajungă la pușcărie pentru faptele sale, și au pus la o boxă mobilă câteva melodii anti-PSD.

 

În sală, pesediștii își văd de treabă cu alegerile.
Categorie articol: 

Comentarii