Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Protecţia Copilului Brăila scoate la concurs 6 posturi vacante

• DGASPC caută un asistent social, un bucătar şi patru infirmieri • dosarele se depun până pe 6 martie

 

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Brăila organizează concurs pentru ocuparea a şase funcţii vacante, pe perioadă nedeterminată. Posturile pentru care se pot înscrie doritorii sunt următoarele: asistent social, infirmier (4 locuri) şi bucătar.

Persoanele interesate de funcţia de asistent social principal trebuie să aibă studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă în specializarea asistenţă socială. Nu se solicită vechime.

Pentru postul de bucătar sunt necesare studii generale, certificat de calificare în meseria de bucătar, certificat de absolvire a cursului de instruire privind însuşirea noţiunilor fundamentale de igienă sau o adeverinţă care să ateste înscrierea la acest curs. Nici pentru această funcţie nu se solicită vechime. Aceleaşi condiţii sunt valabile şi pentru cele patru posturi de infirmier.

Dosarele de concurs se depun până pe 6 martie, iar pe 14 martie va avea loc proba scrisă, la ora 12.00, la sediul DGASPC. Pe 20 martie se va desfăşura proba practică doar pentru posturile de bucătar şi infirmier, iar pe 21 martie va avea loc proba interviului. De menţionat că proba practică se va desfăşura la sediul Centrului de Îngrijire şi Asistenţă pentru Persoanele Adulte cu Handicap Brăila şi al Complexului de Servicii pentru Copii şi Tineri cu Dizabilităţi Brăila.

Mai multe informaţii despre concurs puteţi obţine la DGASPC, str. Ghioceilor, nr. 8, telefon 0239.614.583.
Categorie articol: 

Comentarii