Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prostituată bătută şi ameninţată cu cuţitul de un client nemulţumit

* fata le-a spus anchetatorilor că, după ce a întreţinut raporturi sexuale cu bărbatul, acesta a lovit-o cu pumnii şi picioarele pentru că nu a vrut să-l însoţească în oraş * totuşi, tânăra nu a depus plângere împotriva clientului său

Un brăilean de 30 de ani a ajuns în faţa instanţei după ce a avut o altercaţie cu o tânără prostituată din zona Pădurii Stejarul. Bărbatul a ameninţat-o cu un cuţit pe fată, ba chiar a şi lovit-o, nemulţumit de serviciile sexuale oferite. Totuşi, victima nu a depus plângere împotriva clientului său pentru lovire sau alte violenţe. Învinuitul, Aurel F., fără ocupaţie, a fost însă cercetat şi trimis în judecată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port fără drept de armă albă.
Potrivit anchetatorilor, la data de 11 martie, organele de poliţie au fost sesizate telefonic de un barman de la Popasul Turistic "Stejarul", situat pe DN2B, la ieşirea din municipiul Brăila, cu privire la faptul că un tânăr agresiona o persoană de sex feminin şi o ameninţa cu un cuţit. La faţa locului a fost identificat Aurel F., poliţiştii fiind nevoiţi să folosească forţa fizică pentru a-l imobiliza pe bărbat. După cum precizează anchetatorii, persoana agresată era Florentina H., minoră, ce practica prostituţia în zonă. Cu ocazia controlului corporal sumar efectuat asupra învinuitului a fost găsit în buzunarul pantalonului un cuţit tip briceag cu lama de 5,5 cm şi lungimea de 21 de cm. Fiind audiată, spun procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, tânăra supusă ameninţărilor a declarat că, la data respectivă, în jurul orei 10.15, a întreţinut un raport sexual normal, protejat, cu bărbatul respectiv, în pădure, cu acordul său. Cei doi s-au înţeles la suma de 50 de lei, contra serviciilor oferite, însă, după terminarea partidei de amor, învinuitul nu i-a dat banii tinerei ci i-a propus să îl însoţească în oraş, pentru a continua întâlnirea, urmând să îi ofere o sumă mai mare de bani. "Întrucât martora a refuzat, învinuitul a lovit-o cu pumnii şi picioarele şi a ameninţat-o cu un cuţit tip briceag pe care l-a scos din buzunarul pantalonilor. Martora a încercat să fugă, fiind ajunsă din urmă de învinuit, care a continuat să o lovească până când la faţa locului a sosit un echipaj al jandarmeriei, ocazie cu care învinuitul a fost imobilizat, găsindu-i-se şi cuţitul în buzunar. Acesta a fost violent cu martora şi în prezenţa jandarmilor, motiv pentru care a fost încătuşat", se arată în rechizitoriul Parchetului.
În acelaşi document se precizează că bărbatul nu a recunoscut situaţia expusă de tânăra prostituată, declarând că, la data respectivă, a ajuns cu maşina în apropierea Cabanei Stejarul cu intenţia de a întreţine relaţii sexuale cu prostituatele din zonă şi a găsit-o pe Florentina H., cu care s-a înţeles la suma de 30 de lei în schimbul unui raport sexual. Bărbatul a spus că, după ce i-a dat banii fetei, au întreţinut un raport sexual incomplet, apoi i-a propus acesteia să meargă în maşină deoarece afară era frig, însă ea a refuzat şi a început să alerge prin pădure. Aurel F. a mai spus că, în acel moment, el a fugit după fată strigând să îi înapoieze cei 30 de lei, deoarece nu încheiaseră actul sexual, a prins-o de geacă şi, fără să o ameninţe, a lovit-o cu palma în spate. Imediat în zonă şi-a făcut apariţia un echipaj de jandarmi care i-a găsit cuţitul în buzunar, despre care bărbatul a zis că îl ţinea pentru a se apăra. Totuşi, barmanul de la Cabana Stejarul le-a spus oamenilor legii că l-a văzut pe bărbat care o lovea cu pumnul pe tânără, aceasta din urmă refuzând propunerea învinuitului de a merge cu el, spunându-i "nu vreau că esti băut". În final, victima nu a dorit să depună plângere împotriva clientului său pentru lovire sau alte violenţe, precizând că nu a suferit leziuni în urma loviturilor primite. În 2007, învinuitul Aurel F. a mai fost cercetat într-un dosar pentru infracţiuni similare, însă procurorii l-au scos de sub urmărire penală şi i-au aplicat o amendă administrativă.
La rândul său, Florentina H. a fost cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de prostituţie, într-un dosar penal, alături de alte persoane care îşi desfăşurau activitatea la Pădurea Stejarul, fiind trimisă în judecată. Din cercetările efectuate în cauză a rezultat că tânăra este plecată din ţară.
Categorie articol: 

Comentarii