Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Propunerile ALDE Brăila pentru Parlament: Gheorghi Obreja locul 1 şi Elena Rădulescu pe 2 la Camera Deputaţilor, Mihai Ruse nr. 1 la Senat

* aşa arată varianta trimisă, astăzi, de către şefii organizaţiei judeţene ALDE către Bucureşti pentru validare * potrivit copreşedintelui ALDE Brăila Daniela Rădulescu, lista va fi făcută publică integral, abia după ce se va da ok-ul de la Centru

 

ALDE Brăila a înaintat, astăzi, către Centru, propunerile de candidaţi pentru alegerile Parlamentare din decembrie, după o şedinţă a Biroului Politic Judeţean. Potrivit copreşedintelui organizaţiei judeţene Daniela Rădulescu, primul loc pe lista destinată Camerei Deputaţilor este ocupat de fostul prefect al Brăilei, Gheorghi Obreja. Pe 2 se află chiar Rădulescu, în timp ce „vârful de lance” al filialei pentru Senat este Mihai Ruse, viceprimarul Comunei Măxineni, fost director executiv la Camera Agricolă.

Rădulescu a afirmat că lista ALDE Brăila va fi prezentată integral, abia după ce va primi aprobarea de la nivel central. Potrivit sursei citate, consilierul municipal Dan Păun, fost candidat al partidului la Primăria Municipiului, nu se regăseşte pe lista ALDE pentru Parlamentare.

Mai multe detalii pe acest subiect, dar şi despre venirea în ALDE Brăila a foştilor membri PRU Brăila, puteţi citi în ediţia print de mâine, a cotidianului „Obiectiv - Vocea Brăilei”.
Categorie articol: 

Comentarii