Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Promovarea în Liga a II-a, proiectul la care lucrează conducerea clubului Dacia Unirea

• managerul Florentin Petre şi administratorul special Ovidiu Onosă sunt pe aceeaşi lungime de undă • aceştia cred în acest proiect, însă întâi trebuie creată o echipă competitivă

 

Conducerea echipei Dacia Unirea continuă să ofere informaţii cât mai optimiste privind viitorul clubului de fotbal. Antrenorul principal, Florentin Petre, care de curând deţine şi funcţia de manager al clubului, este pe aceeaşi lungime de undă cu administratorul special, Ovidiu Onosă. Ambii doresc să o readucă pe Dacia Unirea în Liga a II-a şi vorbesc despre acest lucru.

Florentin Petre ne-a spus că lotul echipei brăilene, în proporţie de 70% este cel din campionatul trecut. Iar că, printre fotbaliştii care vor continua la Brăila, se regăseşte şi Patrick Petre. Managerul clubului a mai spus că se va renunţa la unii dintre jucători dar vor fi aduşi fotbalişti de calitate. Că obiectivul Daciei Unirea va fi obţinerea unor rezultate bune şi că nu exclude varianta ca echipa de la Dunăre să se lupte pentru promovarea în Liga a II-a. Lotul va fi definitivat până la finalul acestei luni, iar reunirea acestuia în vederea începerii pregătirilor pentru sezonul competiţional 2020-2021 va avea loc pe 1 iulie.

“Multe lucruri nu se vor schimba la club. Mă bucur că oameni de calitate, care doresc binele fotbalului brăilean, mă refer la Valentin Avramescu şi Ovidiu Onosă au ajuns la un numitor comun. Eu lucrez foarte bine cu ambii. În ceea ce priveşte lotul, acesta, în mare, va fi acelaşi. Dar vor pleca unii dintre jucători şi vom transfera fotbaliştii de care avem nevoie. Până 16 iunie cred că lotul va fi definitivat. Noi ne dorim continuitate în rezultate şi, de ce nu, dacă situaţia ne va permite, ne vom angrena în lupta pentru promovarea în Liga a II-a. Ne dorim ca viitorul acestei echipe să fie pe placul iubitorilor de fotbal din Brăila. Avem în continuare sprijinul Consiliului Judeţean, al unor sponsori şi ne-am dori ca şi Primăria Brăila să fie alături de noi”, ne-a declarat Florentin Petre, managerul Daciei Unirea.

 

Ovidiu Onosă: Băilenii să fie mândri de echipa lor de suflet

 

După numirea în funcţia de administrator special, Ovidiu Onosă a postat un comentariu pe pagina de facebook a clubului. Oficialul clubului consideră că sprijinul financiar care a venit până acum şi care urmează să ajungă la clubul de fotbal de la Consiliul Judeţean şi în acest an a fost şi este unul extrem de important. Acesta le mulţumeşte, de asemenea, tuturor sponsorilor şi doreşte ca pe viitor să vină alături de echipă cât mai mulţi agenţi economici locali şi regionali. Ovidiu Onosă spune că implicarea suporterilor a fost semnificativă, ca de fiecare dată, aceştia au fost trup şi suflet alături de echipă, la bine şi la greu. Că răbdarea lor va fi răsplătită printr-o serie de schimbări pozitive în cadrul clubului.

“Cred în acest proiect şi în schimbările în bine ce au loc la club. Vă promit că voi face absolut tot ce ţine de mine pentru ca brăilenii să fie mândri de echipa lor de suflet. Mulţumesc suporterilor pentru încredere. Sper ca toată suflarea brăileană să fie alături de noi în efortul de a reveni în liga secundă. Este însă nevoie de răbdare”, declară Ovidiu Onosă pe pagina de socializare a clubului brăilean de fotbal.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii