Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Promovabilitate 75% la teza cu subiect unic de la limba si literatura romana de la clasa a VII-a

Vineri si simbata s-au corectat tezele la limba si literatura romana, iar promovabilitatea dupa primele estimari este de 75%. Inspectorul de specialitate, prof. Ana Maria Zlavog, a precizat ca in mediul urban rezultatele au fost foarte bune, in timp ce in mediul rural au fost si rezultate foarte slabe, de 10 sau 15% promovabilitate. Cu toate acestea, diferenta la promovabilitate, intre urban si rural nu a fost foarte mare.
Din discutiile cu profesorii evaluatori s-a ajuns la concluzia ca majoritatea elevilor au reusit sa se adapteze cerintelor acestui tip de evaluare, in timp ce altii, mai putini, au luat note sub cinci. "Au fost elevi care au luat chiar nota 1,00 sau 1,20, care nu au reusit sa se adapteze cerintelor tezei cu subiect unic, dar au fost si elevi care au reusit sa rezolve cerintele fara greseala si sa obtina 10,00 curat", a spus inspectorul de specialitate Ana Maria Zlavog. Corectarea tezelor in cele cinci centre de la: Palatul Copiilor, Inspectoratul Scolar, Centrul Judetean de Asistenta Psihopedagogica, Scoala Speciala si Grupul Scolar "Nenitescu" a decurs in bune conditii. Inspectorul Zlavog a mai precizat ca nu au fost probleme cu baremul de corectare, profesorii aplicindu-l cu maxima eficienta si corectitudine.
Prezenta a fost foarte buna la aceasta proba, la nivelul judetului fiind cel mult 20 de elevi care au lipsit. Acestia vor avea ocazia sa dea teza pe 12 iunie. Cei care vor lipsi si atunci vor putea da teza in august. Miine vom reveni cu amanunte despre rezultatele la teza cu subiect unic de la limba si literatura romana.
Categorie articol: 

Comentarii