Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Promovabilitate 32% la bacalaureatul de toamna

Ieri s-au afisat rezultatele sesiunii de toamna a bacalaureatului, iar rezultatele nu sint deloc bune. Din cei 1.543 de candidati prezentati au promovat 32%, majoritatea cu note intre sase si sapte - aproape 48%. Note intre sase si opt au obtinut 43% dintre candidati. Doar doi candidati au luat note peste noua. Rezultatele cele mai bune le-au avut cei din promotia de la zi, promovabilitate 33% si cei de la seral - 30%. Asa cum era de asteptat rezultatele cele mai slabe le-au obtinut cei de la frecventa redusa, 22%.
La proba de limba romana scris, promovabilitatea a fost de 57%. La proba D, la geografie, promovabilitatea a fost de 76%, la istorie de 60%, iar la matematica de doar 30%. La proba E, cele mai slabe rezultate s-au obtinut la Anatomia si fiziologia animalelor - 0%, Asigurarea calitatii - 24%, Biotehnologii moderne - 17%, Chimie - 33%, Conducerea calitatii - 27%, Desen de constructii si lucrari publice - 0%, Limba engleza - 0%, limba franceza - 14%, Planificare operationala - 10%, Planificarea si organizarea productiei - 0%.
Nici la proba F rezultatele la scris nu au fost mult mai bune. La chimie si la matematica nu a promovat nici un candidat, iar la filozofie au promovat doar 33% dintre candidati.




Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii