Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Promex", singura prezenta braileana la TIB 2008

La editia din acest an a Tirgului International Bucuresti (TIB),
eveniment care se deruleaza in perioada 7-11 octombrie, in incinta
complexului expozitional "Romexpo" SA Bucuresti, participa o singura firma braileana. Potrivit informatiilor prezentate de organizatori, pina in prezent pe lista expozantilor s-a inscris doar SC "Promex" SA, avind ca obiect de activitate fabricarea utilajelor pentru extractie si constructii. Societatea are inchiriat un spatiu in pavilionul 25, unde urmeaza sa expuna utilaje si echipamente metalurgice. De altfel, uzina a participat si la editiile precedente alaturi de alti expozanti, cum ar fi "Sacomet", "Casting Trading", "Autocomplet", "Progress Fluid" si "Romned".
Pentru facilitarea identificarii domeniilor de interes, TIB 2008 este structurat pe saloane, respectiv: "Toolmech", "Fluidtech", "Electrotech", "Metaltech", "Salon Inginerie Auto", "Transport si Depozitare", "Energetica"si "Chimie si Petrochimie". TIB 2008 este inclus in rindul celor mai importante tirguri tehnice ale lumii, fiind recunoscut in cercurile de afaceri internationale, bucurindu-se de o traditie de 34 ani.
Editia 2008 reuneste 968 de expozanti din 25 de tari: Austria, Belgia, Bulgaria, China, Croatia, Elvetia, Federatia Rusa, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Italia, Luxembourg, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Republica Ceha, Siria, Slovacia, Slovenia, Spania, Turcia, Ucraina si Ungaria. Demn de remarcat este faptul ca din Germania participa 136 de firme printre care landurile Bavaria, Baden-Wurttemberg, Rheinland Pfalz, Saxonia precum si Ministerul Educatiei si Cercetarii din Germania. De asemenea, Cehia si Ungaria sint prezente cu 38 si respectiv 32 firme expozante. Suprafata ocupata este de 52.000 mp, din care 42.000 mp in interior si 12.000 pe platformele exterioare.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii