Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Proiectul politic al lui Baconschi se numeşte PDL

"În ultima vreme, au apărut în presă diferite speculaţii despre rolul care mi-ar fi fost atribuit mie sau, prin mine, Fundaţiei Creştin-Democrate pe care o conduc, în construcţia unei Mişcări Populare în jurul sau în afara PDL", remarcă Baconschi, argumentând nevoia câtorva menţiuni.
"Aş vrea să le precizez celor mai informaţi decât mine asupra acţiunilor în care sunt implicat că proiectul meu politic se numeşte PDL, singura forţă parlamentară a dreptei populare româneşti. Alături de Valeriu Stoica, Sorin Frunzăverde şi de alţi colegi din PDL, pledez pentru rafinarea doctrinei populare a partidului nostru şi pentru unificarea tuturor forţelor de dreapta. Este o necesitate pentru toţi cei care ne revendicăm de la cultura libertăţii şi a responsabilităţii să ne unim, pentru a ne opune eficient stângii resentimentare şi populiste care nu are un veritabil proiect de viitor pentru România", susţine liderul democrat-liberal.
În plus, el se referă şi la implicarea societăţii civile. "Cred totodată în nevoia unei ample mişcări populare, care să capteze şi suflul societăţii civile. Ca prim-vicepreşedinte al Partidului Democrat Liberal şi ca om de dreapta, urmăresc cu atenţie şi cu simpatie toate manifestările din societatea civilă care conduc spre acest scop", menţionează Teodor Baconschi.
Categorie articol: 

Comentarii