Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Proiectul Corbu, în premieră la Brăila

• noul proiect muzical al lui Sergiu Corbu Boldor, liderul cunoscutei trupe de punk acustic folkloric medieval Ad Hoc, ajunge în premieră la Brăila, în Kalos Pub • evenimentul are loc astăzi, începând cu ora 21:00

 

CORBU, noul proiect muzical al lui Sergiu Corbu Boldor, liderul cunoscutei trupe de punk acustic folkloric medieval Ad Hoc, ajunge în premieră la Brăila, în Kalos Pub. Evenimentul are loc astăzi, începând cu ora 21:00. Pe scenă vor urca Sergiu Corbu Boldor (vioară, voce, caval), Patricia Nicolae (tobe), Florin Chirilă (chitară bass), Cristian Flavius Mocanu (sintetizator).

Proiectul muzical CORBU este un proiect direcţionat spre un public divers, ceea ce oferă un plus de flexibilitate genului muzical abordat, stilul lor fiind definit ca disco easy hardcore folclorizat. „Ne mişcăm disco. Gândim hardcore. Avem rădăcini în folclor”, este deviza CORBU. 

Concertele trupei sunt construite sub forma unor spectacole tematice în care muzica, textul şi momentele de expresivitate corporală menţin în permanenţă un dialog viu cu publicul.  

De la niciun an de la apariţia proiectului, muzica celor de la CORBU a putut fi ascultată live la toate posturile radio de profil, de la Rock Fm la Radio Guerilla. Odată cu lansarea oficială a proiectului a fost prezentat publicului şi videoclipul piesei „Ziua de vară”, realizat de BlueCatStudio.

Sergiu CORBU Boldor este cunoscut pentru amprenta pe care şi-a pus-o pe mai multe colaborări precum: Partizan, Hara, Dirty Shirt, dar şi pentru proiectul Ad Hoc. În prezent este iniţiatorul şi coordonatorul proiectului muzical Corbu.

Ideea proiectului a pornit de la semnificaţiile contradictorii pe care corbul le are în gândirea europeană, orientală şi occidentală. Dacă în credinţele orientale şi occidentale corbul este perceput ca un personaj pozitiv, un erou solar, cu rol profetic, care luptă pentru restabilirea ordinii sociale, în credinţa europeană corbul apare ca un erou negativ, pentru că are capacitatea de a descoperi cu uşurinţă tainele întunericului. Astfel a luat naştere un personaj misterios şi complex care dă şi numele proiectului: CORBU.

Detalii despre eveniment găsiţi pe pagina de Facebook - Concert Corbu/Kalos Pub/Brăila şi pe site-ul www.panacorbului.ro.
Categorie articol: 

Comentarii