Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Proiectul "Comunicam intre noi, oriunde am fi", la Braila

Zilele acestea Braila gazduieste etapa a V-a a Proiectului de comunicare intrazonala "Comunicam intre noi, oriunde am fi". Participa elevi si profesori din opt judete si invitati din Franta si SUA. Alaturi de acestia sint invitati sa participe inspectori de specialitate, directori si oficialitati locale. Deschiderea festiva a evenimentului are loc astazi, ora 10.00, la Scoala nr. 22, dupa care este programata o activitate practica la clasa prilejuita de "Luna florilor". De la ora 16.00 participantii la actiune vor face o vizita la Muzeul Brailei, urmata de o plimbare cu vaporasul pe Dunare. Programul de simbata include o vizita la Scoala "C-tin Sandu Aldea" si o excursie in statiunea Lacu Sarat. Incepind cu ora 16.00, in cadrul scolii amintite va avea loc un spectacol muzical "Noi sintem flori" sustinut de elevi si profesori ai Liceului de Arta "Hariclea Darclee". Bucuria continua cu un carnaval al florilor la care participa toti copiii.
Activitatile se incheie cu simpozionul international "Dascalul de azi, in scoala de miine", programat sa inceapa la ora 17.00 la Scoala "C-tin Sandu Aldea".
Proiectul este coordonat de instit. Marinela Horvat, in colaborare cu invatatorii Catalina Mihaela Leu, Draguta Stroe de la Scoala nr. 22 si Viorica Dicu, Carmen Moise, Mariana Mircioi, Elena Preda si Dumitra Schipor, de la Scoala "C-tin Sandu Aldea".
Categorie articol: 

Comentarii