Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Proiectul "Bani de liceu" continua

Recent, Ministerul Educatiei si Cercetarii a emis un ordin de modificare privind criteriile specifice si metodologia de acordare a sprijinului financiar in cadrul Programului national de protectie sociala "Bani de liceu". Asadar, sprijinul financiar prevazut in cadrul programului "Bani de liceu" se acorda lunar, in cuantum de 180 lei, pe luna, la inceputul anului scolar, pe perioada cursurilor scolare, inclusiv pe timpul pregatirii si sustinerii examenului de bacalaureat sau de diploma si pe perioada practicii in productie.
Pina la 1 octombrie, liceenii din judetul Braila pot depune dosarele cu actele necesare pentru a obtine bursa "Bani de liceu", la secretariatele unitatilor scolare.
Pentru ca cererile elevilor sa fie eligibile, acestia trebuie sa aiba cel mult un venit brut pe membru de familie in valoare de 150 lei, pe ultimele trei luni. Toate cererile se vor centraliza la Ministerul Educatiei prin intermediul portalului dedicat, pina pe 27
octombrie. Lista beneficiarilor se va afisa pe 28 octombrie, iar intre 28 octombrie si 2 noiembrie se depun contestatiile, care se vor rezolva pina pe 6 noiembrie.
Elevii trebuie sa mai indeplineasca anumite conditii pentru a se putea bucura de aceasta bursa. Ei trebuie sa nu aiba nota mai mica de sapte la purtare si sa nu acumuleze pe parcursul intregului an scolar mai mult de 20 de absente nemotivate.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii