Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Proiect intrazonal de succes la Scoala "C. S. Aldea" si nr. 22

Proiectul de Comunicare intrazonala "Comunicam intre noi oriunde am fi", etapa a V-a, a inceput ieri la Scoala nr. 22. Zeci de copii si cadre didactice din Galati, Bacau, Navodari, Petrila, Ocna Mures si Craiova au cintat si s-au bucurat de revedere. Fiecare cadru didactic a spus citeva cuvinte de bun gasit, dupa care s-a trecut la realizarea activitatilor practice: s-au confectionat palarii cu flori si s-au decupat flori pentru Gradina Prieteniei care este amenajata astazi la Scoala "C. S. Aldea", coordonatoarea proiectului. Dupa prinzul de ieri, elevii si profesorii au vizitat Muzeul Brailei, apoi seara s-au plimbat cu vaporasul pe Dunare.
Astazi, activitatile se desfasoara la Scoala "C. S. Aldea". Musafirii viziteaza scoala apoi merg in excursie in Lacu Sarat. De la ora 16.00, in sala de festivitati a scolii va fi prezentat spectacolul muzical "Noi sintem flori!". La realizarea lui participa elevi ai Liceului de Arta si ai scolilor "C. S. Aldea" si nr. 22. Pentru elevi se va organiza de la ora 17.00 "Carnavalul florilor", iar in timp ce elevii se distreaza, profesorii participa la simpozionul "Dascalul de azi in scoala de miine". Au fost trimise la simpozion 150 de lucrari. Mai sint asteptati la eveniment un formator de la Metz-Lyon, Gilles Boyer, si un voluntar SUA care se ocupa de persoanele autiste, Ashley Brower. Coordonatorul proiectului, institutoarea Marinela Horvat, a precizat ca la simpozion ar mai putea participa doi formatori din Scotia si Polonia.
Proiectul a fost demarat in 2004, iar aceasta a fost cea de-a cincea intilnire, dar prima la Braila. La realizarea ei au participat invatatoarele: Catalina Leu si Draguta Stroe, ambele de la Scoala nr. 22, Viorica Dicu, Carmen Moise, Elena Preda si Dumitra Schipor, toate de la "C. S. Aldea" si institutoarea tot de la "Aldea", Mariana Mircioi. Sponsorii proiectului sint: Administratia Portuara, Agentia de Protectia Mediului, Braicar si BRD.
Categorie articol: 

Comentarii