Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Proiecţii de gală la Teatrul “Maria Filotti”

• actriţa Dana Rogoz, alături de regizorii Tudor Giurgiu şi Radu Dragomir, sunt invitaţii speciali ai evenimentului Caravana Zilele Filmului Românesc by TIFF la Brăila, în zilele de marţi şi miercuri

 

Pe 5 şi 6 noiembrie 2019, Teatrul “Maria Filotti” va găzdui proiecţiile de gală a două dintre cele mai aşteptate filme româneşti ale anului, Parking şi Mo.

Actriţa Dana Rogoz, alături de regizorii Tudor Giurgiu şi Radu Dragomir, sunt invitaţii speciali ai evenimentului Caravana Zilele Filmului Românesc by TIFF la Brăila, în zilele de marţi şi miercuri.  

Dana Rogoz joacă în Mo rolul unei studente rebele, agresive, care provoacă, care împinge limitele mereu. Marţi, 5 noiembrie, de la ora 19.00, vedeta va răspunde curiozităţilor publicului alături de regizorul Radu Dragomir, cel împreună cu care a construit povestea despre abuz şi hărţuire din Mo, inspirată din fapte reale.  “Ideea acestui film mi-a venit după ce am văzut o ştire la TV cu o studentă de la Cluj, care îşi filmase pe ascuns profesorul în camera lui de cămin, în timp ce acesta îi cerea să întreţină relaţii sexuale în schimbul promovării examenului, la care o picase timp de 3 ani la rând”, spune Radu Dragomir.

În distribuţie: Dana Rogoz, Răzvan Vasilescu, Mădălina Craiu.

Miercuri, 6 noiembrie, de la ora 19.00, regizorul Tudor Giurgiu îşi va prezenta noul film, Parking, bazat pe romanul “Apropierea”, al lui Marin Mălaicu-Hondrari. Filmată în Spania şi în România, povestea de dragoste dintre un poet român emigrant în Córdoba şi o cântăreaţă spaniolă are în distribuţie vedete spaniole şi este “o odă dedicată tuturor visătorilor şi cutezătorilor care au părăsit zona de confort a oraşului natal pentru a căuta o viaţă mai bună în altă parte”, aşa cum îl descrie Cineuropa. Parking este filmul care a deschis TIFF 2019.

Caravana Zilele Filmului Românesc, prezentată de Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF), îşi propune să aducă cele mai noi filme româneşti cât mai aproape de publicul pe care îl merită.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii