Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Programul "Lapte-corn", sovaielnic precum inceputul anului scolar

Anul scolar a inceput in doua reprize, unii elevi - vineri, altii - luni. Din cauza ca nici la nivelul Inspectoratului Scolar nu se cunostea exact ce scoli boicoteaza inceputul anului si ce scoli nu, vineri, 15 septembrie, majoritatea scolarilor nu au primit laptele si cornul guvernamental. La scolile unde a fost clar ca se boicoteaza inceputul de an scolar, firmele distribuitoare au fost anuntate si produsele nu au sosit decit luni, pentru ambele zile, vineri, 15 septembrie si luni, 18 septembrie.
La Scoala "Spiru Haret" produsele au venit si vineri, si luni, la orele stabilite. Directorul Sandu Manolescu a precizat ca este multumit de cum a debutat programul, de calitatea produselor, si crede ca totul va fi bine, mai ales ca sint aceeasi oameni de anul trecut. In schimb, la scolile "Ion Bancila" si George Cosbuc", desi s-a invatat vineri, laptele si cornul au lipsit. "Azi s-au livrat produsele si pentru vineri, si pentru luni, iar copiii au consumat cu placere si laptele si cornul. Brinzica unii au mai luat-o acasa. A fost o mica problema azi (ieri -n.n) ca au venit cam tirziu, dar am discutat cu distribuitorii si totul va intra in normal de miine", a explicat directorul Marita Breaban. Acelasi lucru s-a intimplat si la Scoala nr. 22.
Responsabilul cu programul "Lapte-corn" din Primarie, Alexandru Badiu, a spus ca deocamdata nu sint situatii centralizate privind distributia produselor pentru ca la inceput de an sint mari fluctuatii ale numarului de elevi. O situatie exacta vor avea incepind de joi, dar nici aceea nu va fi definitiva. In privinta distributiei din primele doua zile de scoala, Alexandru Badiu a spus ca teoretic produsele trebuia sa ajunga la elevi chiar din prima zi de scoala, dar cum nu se stia exact cine incepe scoala si cine nu, probabil ca unii distribuitori au preferat sa aduca luni produsele pentru doua zile ca sa nu se strice.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii