Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Programat la Brăila, desfăşurat la Galaţi

 

Conform planificării făcute, miercuri, Dacia Unirea ar fi trebuit să joace pe Municipal cu Farul Constanţa, iar până marţi la ora 21.00 nu se schimbase locaţia: "Partida se va disputa la Brăila, afirma marţi seara preşedintele clubului brăilean, Valentin Avramescu. Numai că ieri la 10.20, la stadion, era doar persoana care spală echipamentele fotbaliştilor. Iar explicaţia acesteia a fost următoarea: "Meciul se joacă la Galaţi, jucătorii au plecat de jumătate de oră cu câteva maşini particulare, nu ştiu câţi au plecat".
Pentru că în presa locală au fost mai multe ştiri legate de amicalul Dacia Unirea - Farul Constanţa, cu toate că dimineaţă a plouat, câteva zeci de suporteri au venit să urmărească partida, numai că la stadion au aflat că meciul se joacă la Galaţi, pe stadionul Siderurgistul.

Amicalul dintre Dacia Unirea şi Farul Constanţa s-a încheiat la egalitate, 1-1, ambele goluri fiind înscrise din faze fixe de Necoară (min. 25) şi respectiv, Pătulea (min. 75).
Prima repriză, una echilibrată a fost câştigată de brăileni graţie eurogolului înscris de Cosmin Necoară. La o acţiune de atac al brăilenilor, Costel Roşu a obţinut o lovitură liberă, iar Necoară a şutat cu efect, mingea a lovit bara şi a poposit în vinclul porţii constănţene. După primirea golului Farul a dominat teritorial, brăilenii au închis toate culoarele spre poarta lui Mitrea, iar după prima repriză Dacia Unirea conducea cu 1-0.
În partea a doua formaţia brăileană a irosit două mari ocazii de a marca, prin Stelică Nicoliţă şi Istrate, ambii fiind în situaţie de unu la unu cu portarul advers. Nicoliţă a trimis mingea peste portarul Olaru şi unul dintre fundaşii Farului a degajat-o de pe linia porţii, iar Istrate l-a lobat pe portar, însă constănţeanul a reuşit să atingă mingea şi să o trimită în corner. În minutul 77 Ghiocel a avut o intervenţie neregulamentară, în propriul careu, la Pătulea, iar arbitrul de centru a arătat punctul cu var. Tot Pătulea a executat penalty-ul şi a restabilit egalitatea, 1-1.
Brăilenii au şutat de mai multe ori la poartă pe durata amicalului, însă fără efect pe tabela de marcaj.
Alin Pânzaru nu i-a putut utiliza în acest meci pe Frunză, Iosofache, Vârlan şi Iordache.
Sâmbătă, în ultimul amical, Dacia Unirea o va întâlni pe Unirea Slobozia, formaţie din Liga a III-a.

Dacia Unirea: Mitrea - Niţă, Ivan, Ghiocel, Stănciulescu (min. 46: Puşcaşu) - Roşu (min. 85: Stângaciu), Dima (min. 78: Istrate), Moise (min. 61: Olenic), Necoară - Onofraş (min. 60: S. Nicoliţă), Muscă (min. 72: P. Ioan).
Antrenor: Alin Pânzaru
Farul: Dinu - Meleandră, Rusu, Bratu, Barna - Milea, Ad. Ionescu, Cristocea, Nicorec - Pătulea, Butoiu. Au mai evoluat Olaru, Băjan, Plămadă, Grigoraş, Vieru, Ciobanu, Suciu, Matei, Vlad, Călin.
Antrenor: Constantin Gache

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii