Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Program special pentru jucatorii de la CF Braila

In alti ani, odata cu ultima etapa a sezonului de toamna suna si clopotelul a vacanta pentru jucatorii echipei fanion a orasului Braila, insa in acest an lucrurile s-au schimbat radial, dupa incheierea turului, lotul echipei CF Braila a continuat pregatirile, iar elevii lui Mihai Ciobanu au sustinut si doua meciuri amicale, in deplasare cu Delta Tulcea si acasa cu Otelul II Galati.
De luni, 15 decembrie, timp de doua saptamini tot lotul se va pregati in moderna sala de forta a clubului Atlas, iar printre supervizori se numara si multiplul campion national, Vasile Craciun.
"De data aceasta jucatorii sint supusi unui tratament special, pentru ca intentia noastra este foarte clara, sa formam si sa modelam jucatorii pentru a forma o echipa competitiva pe plan local. Profitam de aceasta ocazie, si vreau sa-i multumesc si pe aceasta cale lui Vasile Craciun pentru sprijinul acordat, pentru a pune la punct pregatirea de baza, forta, una dintre calitatile motrice pe care jucatorii nostri nu prea o au pusa la punct. De altfel, eu am avansat o cerere pentru procurarea unor aparate de care sa ne folosim pe tot parcursul anului", a declarat Mihai Ciobanu, antrenorul principal al CF Braila.
Din lot nu mai fac parte Costel Rosu, Iulian Bogos, Alexandru Neta, Nicolae Rotaru si Daniel Plesa, insa a fost reprimit Victor Olenic.
"Olenic ramine in lot pentru ca dupa cum se stie noi avem o problema in zona mediana a defensivei, insa in privinta celorlalti decizia mea a ramas valabila. La Braila unii s-au invatat sa stea la caldura unui contract, fara sa se forteze prea mult, de aceea am hotarit sa dam credit jucatorilor tineri si numai acelora care se vor lupta in teren si care vor face dovada ca se bat pentru fiecare leut", a mai precizat Mihai Ciobanu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii