Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Program prelungit la Paşapoarte. Nu uitaţi de programările online

* pentru evitarea aglomeraţiei şi optimizarea timpilor de aşteptare, programul de lucru cu publicul al Servicului de Paşapoarte Brăila a fost extins începând cu data de 18 mai * în zilele lucrătoare, programul este între 08.00 – 20.00

 

 

 

S-a prelungit programul la Serviciul Paşapoarte Brăila, pentru evitarea aglomeraţiei. Brăilenii sunt sfătuiţi să facă programări online.

Potrivit unui comunicat de presă, în contextul situaţiei epidemiologice cauzată de coronavirusul SARS-COV-2, pentru evitarea aglomeraţiei şi optimizarea timpilor de aşteptare, programul de lucru cu publicul al Servicului Public Comunitar de Paşapoarte Brăila a fost extins, începând cu data de 18 mai 2020. În zilele lucrătoare, programul este în intervalul orar 08:00 – 20:00, acesta fiind în vigoare până la data dispunerii altor măsuri de către Direcţia Generală de Paşapoarte.
Activitatea de audienţe se va desfăşura numai în cazuri cu caracter deosebit, raportat la situaţia prezentată de solicitantul audienţei, în condiţiile art. 28 din Ordinul MAI nr.33/2020 privind activităţile de soluţionare a petiţiilor, primire în audienţă şi consiliere a cetăţenilor în Ministerul Afacerilor Interne. Totul se va programa printr-o cerere transmisă la adresa de e-mail pasapoarte-br@mai.gov.ro.

Pentru asigurarea comunicării, este disponibil numărul telefonic de contact 0239.612269, în fiecare zi lucrătoare, în intervalul orar 10:00 – 12:00.
Folosim acest prilej pentru a transmite tuturor cetăţenilor recomandarea efectuării programării on-line în vederea depunerii cererilor de eliberare a paşapoartelor, disponibilă pe platforma www.epasapoarte.ro.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii