Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Profesorul Petre Enache a ramas director la Scoala "Al. I. Cuza"

Ieri, la Casa Corpului Didactic s-a desfasurat inca o zi de concursuri pentru ocuparea posturilor de directori din scolile brailene. Concurenta a fost doar la Scoala "Al. I. Cuza", unde s-au inscris actualul director, Petre Enache, si pofesoara Florina Iconaru. Ambele cadre didactice au avut o prestatie onoranta, au obtinut punctaj peste cel minim pentru ocuparea postului, insa profesorul Petre Enache a cistigat cu 114,5 puncte pentru ca a avut un CV mai consistent decit cel al mai tinerei profesoare Florina Iconaru.
La Scoala "Vlaicu Voda" a luat concursul Mirela Rusen, la Scoala "Ion Creanga" Victor Buzea, iar la Scoala "Anton Pann" a promovat examenul profesoara Cici Mihaela Bolovan, cea care era director cu delegatie. Cel mai bun punctaj al zilei l-a obtinut Cici Mihaela Bolovan, 118,25, inspectorul de management Adrian Simion precizind ca proiectul sau a fost foarte bine intocmit si sustinut exemplar.
Din pacate, si de aceasta data doua cadre didactice au ratat examenul, tot din cauza intrebarilor din legislatie: Jan Bulancea, directorul de la Scoala "Nedelcu Chercea", si profesoara Ioana Mihaela Zavog de la Scoala "Mihu Dragomir", care a candidat a doua oara pentru postul de director de la Scoala "Ecaterina Teodoroiu".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii