Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Profesor universitar galatean, batut la Braila

Un profesor universitar din Galati a surprins in tramvai un barbat care incerca sa-l jefuiasca si, pentru ca nu s-a lasat tilharit, a fost luat la bataie. Profesorul universitar calatorea cu tramvaiul din Braila catre statiunea Lacu Sarat, unde se afla la tratament. Pe drum, el a observat ca doua persoane, un barbat si o femeie, se inghesuie in el, si a fost mai atent. Nu i-a trebuit mult sa observe ca barbatul isi strecurase mina in sacosa si atunci a tipat la el. In loc sa se retraga, individul a devenit violent, l-a injurat si apoi l-a lovit cu pumnii in cap pe calator. Victima a fost lovita exact in urechea la care se operase cu trei saptamini in urma, acuzind dureri atroce.
Cel care a intervenit si l-a salvat pe profesor de la a fi calcat in picioare de catre atacator a fost un jandarm in civil, care se afla intimplator in tramvai. Jandarmul l-a imobilizat pe agresor, a cerut vatmanului sa opreasca tramvaiul in cimp si a cerut apoi la sediul Jandarmeriei sa vina o patrula care sa-l preia pe individ si pe sotia acestuia.
"Veneam de la Inspectoratul Scolar, am urcat in tramvai sa ma duc la statiune, unde am bilet la tratament si, la un moment dat, aceste persoane m-au inconjurat. Eu am devenit mai atent, pentru ca aveau niste fete dubioase si m-am gindit ca vor sa ma jefuiasca. Am simtit cind barbatul mi-a bagat mina in sacosa, mi-am pus miinile asa, pe sacosa si i-am zis "pleaca de aici!". Au venit peste mine, sa-mi ia portofelul, dar nici n-aveam bani in el, am doar acte! Si cind am tipat la el, mi-a pocnit una, de am vazut stele verzi. Aici, asa, exact la urechea la care am fost operat acum trei saptamini. Trebuie sa ma duc sa-mi fac ecografie, ca vad ca mi-a dat singele", s-a plins profesorul Victor C.
Luat la intrebari de oamenii legii, atacatorul si sotia sa au negat totul. Mai mult, barbatul a explicat ca doar glumea cu profesorul. Individul s-a dovedit a fi agresiv cu victima sa, chiar si in fata oamenilor legii: "Cine te-a atacat, ma, te-a intrebat cineva de bani? Sa-ti fie rusine ca ma acuzi de asa ceva! Va rog eu frumos, domnii jandarmi, nu-i adevarat, eu am suficienti bani, nu am nevoie de altii! Ia uite, ma, te cunosc eu pe tine? Eu nu-l cunosc, dom'le! De ce facem panarama, ca sa facem ce? Mai mare panarama! E o discutie de rusine! Ma face de rusine, auzi, dom'le! Si eu glumeam cu el!"
Jandarmii nu s-au lasat impresionati de povestile individului, care, dupa cum au aflat, mai fusese condamnat anterior pentru tilharie si i-au intocmit individului actele premergatoare cercetarii penale pentru lovire.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii