Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Profesor acuzat ca a agresat un elev la Colegiul Economic "Ion Ghica"

La ora de geografie de vineri dimineata, un elev de la Colegiul Economic "Ion Ghica" l-a acuzat pe profesorul de geografie Ion Isaia ca l-a agresat. Agresiunea nu este recunoscuta de cadrul didactic, insa elevul are certificat medico-legal si afirmatiile sale sint sustinute de toti ceilalti colegi din clasa. Directorul colegiului, prof. Andrei Puia, a precizat ca nu poate face aprecieri ale faptelor petrecute, dar ca la nivelul scolii s-a constituit o comisie de analiza, care va intocmi un raport. In functie de ceea ce va arata acest raport se vor lua masurile disciplinare impotriva profesorului, daca se va dovedi ca el a agresat intr-adevar elevul.
Profesorul Ion Isaia, din pacate, nu este la prima problema de acest gen. In timp au mai fost asfel de acuzatii si a primit diverse sanctiuni. In Consiliul de Administratie al scolii chiar i s-a recomandat sa faca un consult psihiatric, insa pina acum profesorul nu a adus nici o dovada cum ca ar fi tinut cont de recomandarea Consiliului de Administratie.
Din comisia care ancheteaza acum evenimentul fac parte un reprezentant al sindicatului si profesori recomandati de Consiliul Profesoral care au acelasi grad cu profesorul acuzat, adica au gradul didactic I. Comisia are 48 de ore pentru a intocmi un raport.
Categorie articol: 

Comentarii