Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Profesoara Viorica Mosescu - noul director de la Colegiul "Murgoci"

In cea de-a doua zi de concurs pentru posturile de director, doar doi candidati s-au dovedit suficient de pregatiti pentru a promova examenul.
Pentru postul de director de la Colegiul "Murgoci" s-au inscris trei candidati: profesoara Florentina Andronache de la Colegiul "Balcescu", profesoara Florina Marin de la Colegiul "Murgoci" si profesoara Viorica Mosescu, cea care de mai bine de o luna de zile indeplineste atributiile directorului si directorului adjunct. Din pacate, primele doua candidate nu au promovat examenul, nereusind sa obtina cele 90 de puncte salvatoare. In cazul profesoarei Florentina Andronache punctajul a fost scazut de greselile facute la intrebarile din legislatie, iar in cazul profesoarei Florina Marin lipsa de experienta si-a spus cuvintul, pentru ca a obtinut puncte putine la evaluarea proiectului si a CV-ului. Profesoara Viorica Mosescu a promovat examenul cu aproape 100 de puncte, inspectorul de management, Adrian Simion, apreciind ca a avut o prezentare foarte reusita a proiectului de management si ca experienta dobindita a fost un atu.
Tot ieri s-a disputat si postul de director de la Grupul Scolar "Brancusi" pentru care s-au inscris tot trei profesori: Sorin Cioroianu, Alexandru Dita si Stefan Stoica, actualul director. Primii doi nu au reusit sa promoveze, neobtinind 90 de puncte, in schimb profesorul Stefan Stoica a confirmat, dupa cum a spus inspectorul Simion. A reusit sa raspunda la intrebarile referitoare la legislatie si a avut un proiect de management apreciat.
"Am reusit la acest concurs sa ne salvam scoala. Am avut emotii, pentru ca un examen este un examen, se poate intimpla orice, nu poti sa stii dinainte. Acum nu vreau decit sa continui ce am inceput in urma cu o luna, cind am preluat si atributiile directorului. Stiu ca avem un colectiv de elevi si profesori exceptionali, pe care i-am simtit alaturi de mine tot timpul si cred ca nu va fi foarte greu sa tinem barca pe linia de plutire. Pentru mine este foarte important ca i-am simtit pe oameni aproape de mine si sint convinsa ca va fi bine", a declarat ieri proaspatul director al Colegiului "Murgoci", profesoara Viorica Mosescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii