Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Productia industriala braileana a scazut cu 6 procente

Potrivit Directiei Regionale de Statistica Braila (DRS), productia industriala realizata in luna iunie a. c. de un esantion reprezentativ de unitati economice din judet, s-a situat cu 8,2 % sub nivelul realizarilor din luna mai, fiind totodata mai mica cu circa 14 procente fata de productia realizata in luna iunie anul trecut. Cresteri cu adevarat explozive s-au inregistrat in industria de producere a energiei electrice, termice, gaze si apa, acestea fiind de ^ 358 %.
In semestrul I al acestuia an, productia industriala braileana a scazut cu 6 % fata de semestrul I 2006, in conditiile in care, la nivel national, a fost vorba de o crestere medie de 6,1 %. In aceasta perioada, la Braila, cresteri s-au inregistrat in industria extractiva (32,3 %) si industria energiei electrice, termice, gaze si apa (33,7 %).
Si cifra de afaceri a intreprinderilor industriale brailene a inregistrat scaderi in iunie a. c., ea fiind cu aproape 40 de procente mai mica fata de cifra de afaceri din luna precedenta. Potrivit sursei citate, in primele sase luni ale anului, cifra de afaceri a fost, totusi, mai mare cu 19,3 %, fata de cifra de afaceri intregistrata in semestrul I 2006.




Categorie articol: 

Comentarii