Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Producatorii de medicamente vor onora contractele incheiate

Producatorii internationali de medicamente si-au manifestat disponibilitatea de a livra, in continuare, toate medicamentele necesare populatiei si de a onora, integral, comenzile distribuitorilor, inclusiv pentru programele nationale de sanatate.
In urma cu doua zile, ministrul Sanatatii Publice a evaluat situatia aprovizionarii farmaciilor cu medicamente impreuna cu membrii Asociatiei Romane a Producatorilor Internationali de Medicamente. Cu aceasta ocazie, Eugen Nicolaescu s-a aratat interesat de a continua discutiile pentru realizarea unui nou memorandum, cu toata industria farmaceutica, in vederea introducerii unei noi modalitati de calculare a preturilor la medicamentele din Catalogul National al Preturilor Medicamentelor, pina la sfirsitul lunii septembrie 2008.
Totodata, s-a constituit un grup de lucru pentru finalizarea prevederilor viitoarei metodologii de calculare a preturilor la medicamente si s-a convenit continuarea intilnirilor pentru atingerea obiectivelor propuse.
De precizat este faptul ca vor fi reactualizate, periodic, lista de medicamente compensate si protocoalele terapeutice atasate, in functie de medicamentele noi ce ar putea fi introduse pe piata.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii