Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Producţia industrială a scăzut cu 14 procente

• cifra de afaceri realizată de firmele brăilene de profil a fost, în primele 8 luni ale anului, de 706,3 milioane lei, cu 24,2% mai mică faţă de perioada corespunzătoare a anului trecut

 

Potrivit datelor oficiale furnizate de specialiştii Direcţiei Regionale de Statistică Brăila (DRS), producţia industrială realizată în luna august a.c. (de un eşantion reprezentativ de 162 de unităţi de profil din judeţ) a fost cu 24,5% mai mică decât producţia realizată în luna precedentă şi cu 26,4% mai mică decât producţia industrială realizată în luna august a anului trecut.

Totodată, producţia industrială realizată în perioada 1 ianuarie - 31 august 2019 a fost mai mică cu aproape 14 procente faţă de producţia realizată în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Cifra de afaceri a întreprinderilor brăilene cu activitate principală de industrie, realizată de un eşantion reprezentativ format din 68 de firme autohtone, a fost, în august a.c., în valoare de 114 milioane lei, cu 10 procente mai mică decât cifra de afaceri realizată în luna august 2018 (127 milioane lei). Totodată, cifra de afaceri realizată de firmele brăilene de profil a fost, în primele 8 luni ale anului, de 706,3 milioane lei, cu 24,2% mai mică faţă de perioada corespunzătoare a anului trecut (931,3 milioane lei), precizează sursa citată.
Categorie articol: 

Comentarii