Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Procurorii brăileni protestează. Activitatea cu publicul este suspendată

* în sprijinul protestelor exprimate de magistrați din întreaga țară, Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila a decis suspendarea activității de relații cu publicul în perioada 25 februarie - 1 martie

 

 

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila sunt solidari cu magistrații din întreaga țară și au decis să organizeze actiuni prin care își exprimă nemulțumirea față de modificările aduse legilor Justiției. Ieri, după ce au fost convocate Adunările Generale ale procurorilor din cadrul Parchetului Brăila, Făurei și Însurăței, s-a hotărât, în sprijinul protestelor exprimate de colegii magistrați din întreaga țară, suspendarea activității de relații cu publicul la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, în această săptămână (perioada 25 februarie - 1 martie). La Parchetul de pe lângă Judecătoria Însurăței activitatea cu publicul este suspendată până joi, 28 februarie.

În perioada următoare, procurorii vor decide și alte forme de manifestare a nemulțumirilor față de măsurile legislative adoptate fără consultarea magistraților și fără a se ține cont de opinia acestora.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii