Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Procentaj sută la sută de reuşită pentru luptătorii de la Doru Team

• clubul brăilean a fost reprezentat la “Tornadiada Vasluiană” de 12 sportivi şi a cucerit 11 locuri întâi şi un loc doi

 

Clubul brăilean Doru Team a aparticipat cu 12 sportivi la “Tornadiada Vasluiană” la kickboxing şi kick light, iar rezultatele au fost din nou remarcabile. Luptătorii pregătiţi de Dorel Beşleagă au cucerit 11 locuri întâi şi un loc doi.

La prima ediţie organizată în sala Polivalentă din Vaslui de către clubul sportiv Tornado, sub egida Federaţiei Române de Budokai, au participat în jur de 100 de sportivi din Vaslui, Bârlad, Huşi, Brăila, Iaşi, Tecuci, Constanţa, Bucureşti şi Galaţi.

Pe primul loc s-au clasat Leonard Toader la K1, Andrei Bălănică la K1, Valentin Mavrodin la K1, Gabriel Anghele la K1, Ştefan Vrânceanu la K1, Ştefănuţ Curte la K1, Marco Enache la K1, Denis Bivolaru la kick light, Denis Cristian la kick light, Antonio Băncuţă la kick light, Gabriel Motoc la kick light. Marius Tătăranu s-a clasat pe locul al doilea la K1.

Rezultatele sunt foarte bune. Am participat cu 12 sportivi şi toţi au urcat pe podium, am avut 11 locuri întâi şi un loc doi”, ne-a declarat Dorel Beşleagă.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii