Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Probabil Rapid va primi un jucator la schimb pentru Ganea si va plati o suma de bani"

Principalul actionar al clubului Rapid, George Copos, a declarat, joi, agentiei MEDIAFAX ca gruparea giulesteana va primi probabil un jucator la schimb si va plati o suma de bani pentru transferul atacantului Ionel Ganea la Poli Timisoara.
"In iarna, Ganea a venit de la Dinamo la Rapid, desi stia ca va fi sigur campion cu Dinamo la finalul campionatului. Pentru asta il respect si il apreciez enorm de mult. El probabil ca are o propunere foarte tentanta de la Poli Timisoara, cu care noi o sa fim de acord. Noi o sa-l lasam sa plece la Poli, pentru ca ar fi pacat sa nu joace toate meciurile aici la noi. Il avem pe Mazilu, pe Buga, pe Boya, un jucator pe care am dat multi bani si care este obligat sa confirme si ar fi pacat ca Ionel Ganea sa stea la Rapid si sa nu joace toate meciurile", a spus Copos.
Intrebat daca Ionel Ganea va pleca gratis la Poli Timisoara, Copos a spus: "Nu conteaza banii, important este ca el sa se inteleaga cu cei de la Poli, pentru ca noi la nivel de cluburi sigur ne intelegem. Probabil ca o sa primim ceva la schimb, un jucator, si o sa mai dam noi ceva bani".
Atacantul Ionel Ganea a declarat, joi, agentiei MEDIAFAX, ca vrea sa plece de la Rapid pentru ca nu intentioneaza sa stea la mila principalului actionar al clubului giulestean, George Copos.
Ganea este al treilea fotbalist care paraseste Rapidul in aceasta vara dupa Valentin Badoi, transferat la Steaua, si Ianis Zicu, plecat la Dinamo. De asemenea, Viorel Moldovan s-a retras din activitate.
Categorie articol: 

Comentarii