Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prins cu sacul plin cu scrumbie în portbagajul ATV-ului, în comuna Gropeni

* în miez de noapte, un tânăr de 19 ani, fără permis, se deplasa cu un A.T.V. pe raza localității de domiciliu şi transporta 18 kg de peşte fără acte * el s-a ales cu dosar penal şi a primit amendă pentru nerespectarea ordonanţelor militare

 

 

Tânăr din Gropeni prins cu aproape 20 kg de scrumbie. Probabil se pregătea să scoată marfa la vânzare, numai că s-a întâlnit cu polițiștii. S-a ales cu dosar penal, mai ales că nu avea nici permis de conducere, dar a primit şi amendă pentru nerespectarea ordonanţelor militare.

La data de 30 aprilie, în jurul orei 00:30, polițiștii din cadrul Secţiei 2 de Poliţie Rurală Brăila  l-au depistat pe un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Gropeni, în timp ce se deplasa cu un A.T.V. pe raza localității de domiciliu.

În urma verificărilor efectuate, în portbagajul vehiculului a fost găsit un sac din rafie, în care se afla cantitatea de aproximativ 18 kg de peşte, din specia scrumbie, pentru care tânărul nu a putut prezenta documente legale de provenienţă.

De asemnea, polițiștii au constatat că A.T.V.-ul nu este înmatriculat sau înregistrat, iar conducătorul acestuia nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul neînmatriculat și fără permis de conducere şi deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui.

De asemenea, întrucât tânărul nu a avut asupra sa declaraţie pe proprie răspundere, a fost  sancționat contravențional, în conformitate cu prevederile Ordonanței Militare nr. 3/2020, pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației.

 

 

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii