Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prins cu sabia pe mineca

Un individ care luna trecuta a furat o masina si a condus-o fara a avea permis, apoi a incercat sa-l accidenteze pe adjunctul sefului Politiei Municipiului, a calcat iar pe bec, ieri, cind a fost prins de jandarmi plimbindu-se prin oras, cu o sabie ascunsa pe mineca.
La scurt timp dupa capturarea spadasinului, colonelul Vasile Silion, inspectorul sef al Jandarmeriei, ne-a declarat: "In timpul unei actiuni de mentinere a ordinii publice, pe Calea Galati, in zona cimitirului Sf. Maria, un echipaj al Inspectoratului de Jandarmi Judetean l-a depistat pe Romeo G., 26 ani, care avea asupra sa o sabie tip baston de 59 cm, cu lama detasabila, de 22 cm. Celui in cauza i s-au intocmit acte premergatoare cercetarii penale, sub aspectul savirsirii infractiunii de port ilegal de arma alba."
Luat la rost de oamenii legii, tinarul a declarat ca este afacerist si ca purta sabia pe mineca pentru a se apara de dusmani. El nu este la prima abatere de la litera legii: in urma cu o luna, a plecat la plimbare cu "Oltcit"-ul nr. BR-06-DSF, fara a avea "carnet" si a fost capturat cu greu, de doua echipaje de la Politia Rutiera care au reusit sa-l blocheze pe Bulevardul Dorobantilor, in apropiere de intersectia cu Str. Albina. In aceeasi noapte, dupa ce a fost potcovit cu dosar penal, Romeo G. a furat o "Dacia Solenza" si a plecat din nou la plimbare, pe strazile orasului. Observat pe Bulevardul Dorobantilor de un echipaj coordonat de scms. Costel Arbunea, adjunctul comandantului Politiei Municipiului, pseudosoferul a fost avertizat sa traga masina pe dreapta, pentru verificari. Romeo G. a oprit, in apropiere de Str. 1 Decembrie 1918, iar in spatele sau a oprit masina politistilor, din care a coborit adjunctul comandantului. Hotul fara permis l-a lasat pe ofiter sa se apropie de autoturismul sau, apoi a demarat cu scirtiit de roti, in marsarier, incercind sa-l calce cu masina pe politist. A fost inhatat de oamenii legii, apoi a fost dus la sediu, unde s-a "lipit" de inca doua dosare penale - pentru furt si conducere a unei masini fara a avea permis.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii