Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prins cu armă neletală şi 400 de proiectile

Poliţiştii au dat iama peste un localnic din Movila Miresii şi i-au găsit în casă o armă neletală şi sute de proiectile. Arma nu era înregistrată la poliţie, astfel că deţinătorul va răspunde penal.
În cursul zilei de luni, poliţişti din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat o percheziţie la domiciliul bărbatului de 44 de ani, în baza unui mandat emis de Judecătoria Brăila. Cu această ocazie, au fost identificate: o armă neletală, de tir sportiv, din categoria celor supuse autorizării, 400 de proiectile, aferente armei, un proiector auto şi o lunetă. S-a stabilit că cel în cauză nu figurează ca fiind deţinător legal de armă, iar arma depistată la domiciliul său nu este înregistrată în evidenţele poliţiei.
"Toate bunurile găsite au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, urmând a se stabili provenienţa acestora, iar pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru deţinere fără drept de armă neletală din categoria celor supuse autorizării", a precizat subinspector Laura Dan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

 
Categorie articol: 

Comentarii