Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prins în timp ce dădea mită polițistului din Siliștea

* azi-noapte, un șofer de 44 de ani prins băut la volan a mers la Postul de Poliție Siliștea și i-a pus suma de 140 de euro pe birou polițistului * a dat mita în speranța că va fi iertat, numai că ofițerii Serviciului Județean Anticorupție erau pe poziție * s-a organizat flagrant, șoferul acuzat de dare de mită fiind reținut și dus la audieri

 

Mită la polițist în Siliștea. Potrivit unor surse, un bărbat de 44 de ani a dat o sumă de bani unui om al legii, în speranța că va fi iertat după ce fusese depistat băut la volan. Ofițerii Serviciului Județean Anticorupție (SJA) Brăila l-au prins chiar în timp ce oferea mita.

Flagrantul a fost pus la cale azi-noapte, asta după ce polițistul de la Postul de Poliție Siliștea a aflat că i se pregătește o atenție constând într-o sumă de bani și a sesizat organele abilitate. În jurul orei 22.00, lucrătorii de la Anticorupție, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, au dat ”năvală” în sediul unității din Siliștea. Bărbatul de 44 de ani a fost prins chiar în timp ce punea suma de bani pe biroului polițistului, fiind vorba, se pare, despre 140 de euro.

Cel acuzat de dare de mită a fost reținut de anchetatori și dus la audieri, procurorul urmând să stabilească dacă îl va prezenta în fața instanței de judecată cu propunere de arestare.
Categorie articol: 

Comentarii