Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prinţul William şi Kate au participat la aniversarea oficială a reginei Elisabeth a II-a

Regina Elisabeth a II-a a Marii Britanii, care a împlinit 85 de ani, şi-a sărbătorit sâmbătă ziua oficială de naştere prin ceremonia specială care are loc cu această ocazie numită "Trooping the Colour", relatează People.com.
Pentru prima dată prinţul William a participat la parada gărzilor reginei, defilând călare în aceeaşi urniformă a Gărzii Irlandeze pe care a purtat-o şi în ziua nunţii, completată de această dată cu tradiţionala cuşmă neagră înaltă din blană de urs.
şi Kate a avut parte de o premieră, acesta fiind primul eveniment ceremonial la care a luat parte în calitate de ducesă de Cambridge de la nunta cu William din aprilie. Într-un sacou crem şi cu o pălărie neagră, ea a plecat de la Buckingham într-o caleaşcă, alături de ducesa de Cornwall, Camilla, prinţul Harry şi prinţul Andrew, făcând cu mâna mulţimii adunate pe traseul până la Whitehall unde a avut loc parada şi zâmbind ca în ziua nunţii ei.
Regina a apărut de asemenea într-o caleaşcă alături de prinţul consort Philip, care a împlinit vineri 90 de ani, în timp ce o fanfară cânta imnul Marii Britanii. - "God Save The Queen".
În timpul paradei a fost fluturat steagul special folosit în această ceremonie, iar regina a primit salutul gărzilor, printre care se afla şi nepotul ei.
Membrii familiei regale s-au reunit apoi pe balconul de la Buckingham apărând astfel împreună în faţa mulţimii pentru prima dată de la nunta lui William cu Kate.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii