Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prinţul Paul, la DNA Braşov pentru a fi audiat în dosarul retrocedărilor ilegale

Prinţul Paul a ajuns, astăzi, în jurul orei 10.10, la DNA Braşov, pentru a fi audiat în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri. El ar fi trebuit să ajungă la audieri încă de miercuri, însă în drum spre Braşov i s-a făcut rău şi a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, de unde a fost externat ieri după-amiază.
Potrivit Mediafax, Prinţul Paul a ajuns la DNA Braşov însoţit doar de către avocatul său. Întrebat de jurnalişti dacă se simte bine, prinţul Paul nu a răspuns, însă a făcut un gest prin care a transmis că nu prea bine.
Curtea de Apel Braşov urmează să se pronunţe, astăzi, la ora 13.00, în cazul propunerii de arestare preventivă a lui Remus Truică şi a celorlalte patru persoane vizate în dosarul retrocedărilor ilegale.

Şedinţa în care Curtea de Apel Braşov a luat în discuţie propunerea procurorilor anticorupţie de arestare preventivă a omului de afaceri Remus Truică, a directorului general al cotidianului Evenimentul Zilei, Dan Andronic, a avocatului Robert Roşu, a fostului consilier al lui Călin Popescu Tăriceanu, Marius Marcovici, şi a omului de afaceri Claudiu Mateescu, director general al dezvoltatorului imobiliar Impact, s-a încheiat joi noapte, în jurul orei 2.30, după mai bine de zece ore.

 
Comentarii