Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prinţul Charles speră să aibă o nepoată

Prinţul Charles al Marii Britanii s-a declarat încântat de faptul că fiul lui cel mare, prinţul William, şi soţia acestuia, ducesa de Cambridge, vor avea un al doilea copil şi speră că de această dată bebeluşul va fi o fetiţă.
Marţi, prinţul Charles a vorbit pentru prima dată în public despre acest eveniment special din viaţa familiei regale britanice, după ce palatul Kensington a anunţat că ducesa de Cambridge este din nou însărcinată, informează contactmusic.com preluat de Mediafax.
Prezent la un eveniment organizat de Princes Trust la Londra, moştenitorul tronului britanic s-a declarat "încântat" de sarcina ducesei Kate şi a spus că speră că de această dată prinţul William şi soţia lui vor avea o fetiţă. "Suntem foarte fericiţi. E minunat. Sunt fericit că voi fi din nou bunic. Abia aştept şi sper că de această dată va fi o fetiţă!", a spus prinţul Charles.
Născut pe 22 iulie 2013, în mijlocul unei veritabile frenezii mediatice, prinţul George, fiul lui William şi Kate, este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii