Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prinşi pe stradă cu etnobotanicele în buzunare

în week-end, poliţiştii l-au depistat pe strada 1 Decembrie pe un brăilean de 28 de ani care avea asupra sa 4 pliculeţe cu etnobotanice • săptămâna trecută, un alt tânăr a fost prins pe Aleea Micşunelelor cu 3 pliculeţe de substanţe halucinogene

 

Tot mai mulţi tineri sunt prinşi de poliţişti cu etnobotanicele în buzunare. În week-end, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au depistat pe strada 1 Decembrie, pe un brăilean în vârstă de 28 ani, care avea asupra sa resturi vegetale cu efect halucinogen. Procedând la controlul corporal al acestuia, poliţiştii au găsit patru pliculeţe din plastic autosigilante ce conţineau etnobotanice. În continuare sunt efectuate cercetări de poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila.

Săptămâna trecută, mai exact în seara zilei de 4 octombrie, un alt tânăr, în vârstă de 22 de ani, a fost oprit de poliţişti şi în urma controlului corporal asupra lui s-au găsit trei pliculeţe cu droguri.

La data de 30 septembrie, poliţişti ai Biroului Ordine Publică i-au identificat, pe strada Unirii din municipiu, pe un tânăr de 31 de ani care avea şase pliculeţe autosigilante, tot cu etnobotanice.
Categorie articol: 

Comentarii