Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prinşi cu droguri pe Şoseaua Dig Brăila - Galaţi

doi brăileni aveau asupra lor 10 pliculeţe cu droguri, ascunse prin buzunarele de la blugi şi geci în maşina cu care se deplasau mai era o pungă plină cu etnobotanice • un alt tânăr a fost prins cu etnobotanice pe Calea Galaţi

 

Doi tineri brăileni au fost prinşi cu mai multe plicuri şi pungi de etnobotanice asupra lor. Ei se deplasau cu un autoturism pe Şoseaua Dig Brăila- Galaţi, venind, cel mai probabil, cu marfa din oraşul vecin, de unde îşi făcuseră “aprovizionarea”. Poliţiştii le-au ieşit în drum celor doi.

Depistarea s-a făcut în ziua de 5 decembrie, în jurul orei 14.15, când poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică au oprit în trafic, pe DN 22B, un autoturism în care se aflau doi brăileni, cu vârste de 19 şi 20 de ani. În urma controlului corporal efectuat de poliţişti, asupra pasagerului, în vârstă de 19 ani, au găsit în buzunarul blugilor un plic din plastic transparent, autosigilant, ce conţinea o substanţă pulverizantă albă. În geacă, acesta mai avea alte 9 plicuri din plastic transparent, autosigilante, ce conţineau o substanţă vegetală marunţită, de culoare verde, fiind vorba cel mai sigur de etnobotanice. Şi asta nu a fost tot. După ce i-au percheziţionat pe cei doi tineri, poliţiştii au început să controbăie şi prin autoturism. După efectuarea controlului autovehiculului, a fost găsită, în torpedou, o pungă din plastic, compartimentată în două. Aceasta conţinea tot o substanţă vegetală marunţită, de culoare verde. Cazul a fost preluat de poliţiştii de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate care se va ocupa de testele specifice pentru a stabili, cu exactitate, despre ce substanţe este vorba.

Cei doi tineri care se “plimbau” cu drogurile pe Dig Brăila- Galaţi nu au fost singurii picaţi în plasa poliţiştilor, în cursul zilei de marţi. La ora 23.00, poliţiştii l-au depistat, pe Calea Galaţi din municipiu, pe un alt tânăr, în vârstă de 18 ani, din Brăila. Acesta avea asupra sa un pliculeţ din plastic transparent, autosigilant, ce conţinea o substanţă vegetală, adică tot drogurile cunoscute ca fiind etnobotanice.

Persoanele prinse cu droguri au fost conduse la sediul poliţiei în vederea continuării cercetărilor, acestea fiind preluate de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila, conform competenţelor.
Categorie articol: 

Comentarii