Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Prinşi cu cazmaua în mână pe marginea DE 584

şase tineri din Chiscani s-au apucat să sape gropi pe marginea DE 584, încercând să sustragă cablul unei reţele de telefonie mobilă • fapta a fost comisă la sfârşitul lunii octombrie, însă acum toţi autorii au fost prinşi

 

Mai mulţi tineri din Chiscani s-au apucat să sape gropi, pe marginea şoselei, cu intenţia de a fura cablul unei reţele de telefonie mobilă. Unii au fost prinşi în flagrant de poliţişti iar ceilalţi au fost depistaţi ulterior, în total fiind vorba de 8 persoane.

Astfel, la data de 22 octombrie, în jurul orei 22.00, poliţişti din cadrul  Poliţiei Oraşului Însurăţei, în colaborare cu cei ai Secţiei 5 Poliţie Rurală Viziru şi jandarmi, i-au depistat în flagrant delict pe doi tineri, cu vârste de 16 şi 23 de ani, din comuna Chiscani. Ei săpau gropi pe marginea DE 584, pe sensul de mers Brăila - Slobozia, la o distanţă de aproximativ 15 m faţă de partea carosabilă, pentru a scoate cablul reţelei de telefonie mobilă. Când şi-au făcut apariţia poliţiştii, în zonă se mai aflau alte 6 persoane care au fugit, la faţa locului fiind identificate şi 6 cazmale. La scurt timp, poliţiştii i-au identificat şi pe ceilalţi 6 tineri, cu vârste cuprinse între 14 şi 32 de ani, toţi din comuna Chiscani. Şi ei sunt bănuiţi că au participat la comiterea faptei, procedându-se la prinderea şi conducerea acestora la sediul Poliţiei Oraşului Însurăţei.

Din cercetările efectuate în cauză s-a stabilit faptul că, în nopţile de 20 spre 21, respectiv 21 spre 22 octombrie, cei 8 bănuiţi au sustras cablu dintr-o reţea subterană inactivă, ce aparţinea unei companii de telefonie mobilă, amplasată la ieşirea din localitatea Lanurile. Hoţii au săpat în acest scop 96 de gropi.

Tinerii sunt acum cercetaţi penal.
Categorie articol: 

Comentarii