Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primul test important al anului pentru inotatorii braileni

Incepind de astazi si pina duminica, la Pitesti se vor desfasura Campionatele Nationale Open de natatie, primul concurs oficial din 2006, la care vor fi prezenti cei mai valorosi inotatori.
Clubul Sportiv Municipal va fi reprezentat de doi sportivi, Catalin Nistor si Ana Maria Leu, multipli medaliati la ultima confruntare de acest gen, ce a avut loc anul trecut. Cei doi inotatori impreuna cu antrenoarea emerita Gabriela Stoicescu Clinciu se afla, de la inceputul acestei saptamini, la Pitesti pentru a se acomoda cu bazinul de 50 metri.
Restul delegatiei brailene, formata din componentii Centrului Olimpic Florentin Rosu, Razvan Lupu, Cosmin Ochirosi, Angelor Belciugan si Victor Ermalai, sportivi cu dubla legitimare LPS - CSM, pregatiti de Tudorel Smeu precum si Gabriela Candet, Monica Barbu, Daniel Dobrea, de la LPS, au plecat la aceasta competitie marti de dimineata.
"Deplasarea reprezentantilor Centrului Olimpic este asigurata de CSM Braila, iar sportivii vor beneficia de conditii exceptionale, de cazare si masa pe parcursul acestui concurs. Obiectivele acestor inotatori sint insa de timp si mai putin de loc, tinind cont de faptul ca ei sint inca juniori, iar intrecerea este organizata pentru seniori. Sa nu prinda pe nimeni mirarea insa daca si dintre acesti copii unii vor ajunge pe podium", declara la plecare profesorul Tudorel Smeu.
Nu va lipsi de la competitie Roxana Samoila, sportiva cu dubla legitimare LPS Braila - CSM Pitesti, dar nici alti doi inotatori braileni cu performante deosebite, dar care acum reprezinta alte cluburi, Camelia Potec si Valentin Preda.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii