Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Primul succes pentru Dacia Unirea în Liga a III-a

• Rareş Cristea, cu o “dublă”, şi Băcanu au fost marcatorii formaţiei brăilene

 

Formaţia brăileană a reuşit să câştige primul meci în Liga a III-a, 3-2, la Însurăţei, cu Recolta Gheorghe Doja, după un meci cu două reprize diametral opuse. Oaspeţii şi-au creat marile ocazii de gol în prima repriză.

Sarabanda marilor ratări ale oaspeţilor a început în minutul 6. Pe contraatac,  Recolta Gheorghe Doja a beneficiat de o dublă şansă de a deschide scorul, după ce Herea a trimis mingea în bară, aceasta a ajuns la Anton, care, din 8 metri, a şutat-o peste transversală. În minutul 10, Anton a pătruns în suprafaţa de pedeapsă, a şutat la poartă, dar Tudor a înlăturat pericolul. Buda şi-a trecut în cont o dublă ratare în minutul 12. Pe lista ratărilor şi-a trecut numele şi Topală (min. 15), mijlocaşul oaspeţilor a executat o lovitură liberă de la 25 de metri, mingea a căzut în faţă porţii şi s-a oprit în bară.

Recolta Gheorghe Doja a reuşit până la urmă să deschidă scorul prin Alexandru Herea care a trecut de mai mulţi adversari şi a trimis mingea în plasă, în minutul 27.

Cu şapte minute înainte de finalul primei reprize, după o acţiune brăileană care nu anunţa nimic deosebit, Cristea a marcat şi a restabilit egalitatea, 1-1.

După pauză, jucătorii pregătiţi de Florentin Petre au intrat decişi în teren să tranşeze partida în favoarea lor. Iar în minutul 49 Dacia Unirea a preluat conducerea, 2-1, după ce Rareş Cristea a realizat “dubla”. În minutul 61 echipa gazdă s-a desprins la 3-1, graţie reuşitei lui Răzvan Băcanu.

Treziţi la realitate oaspeţii au încercat să scoată un rezultat pozitiv, au dominat teritorial, dar au mai înscris doar o singură dată, în minutul 69, prin Popescu.

Vali Robu a trimis mingea, cu capul, în bară, în minutul 85, iar trei minute mai târziu Recolta Gheorghe Doja a rămas în inferioritate numerică, Aldea fiind eliminat după ce a văzut cel de-al doilea cartonaş galben. Şi partida s-a încheiat cu victoria la limită, 3-2, a Daciei Unirea.

 

Dacia Unirea: Tudor – Munteanu, Bady, Moroianu, Cosentino – V. Robu, Sava, Mihalcea, Brice - Băcanu (min. 63: Duţu), Cristea.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii